A KALE több mint 50 éve vezető gyártója a kiváló minőségű bevéső záraknak, zárcilindereknek, biztonsági záraknak, és lakatoknak. A rendkívül széles termékválasztékban szinte minden ajtótípushoz található megfelelő mechanikus zárszerkezet a szükséges kiegészítőkkel. A kiváló alapanyagok, a minden részletre kiterjedő, alapos tervezés és a gyártási folyamat minden egyes pontján történő, rendkívül precíz minőségellenőrzésnek köszönhetően minden egyes termék kifogástalan minőségű és megbízható, tartós működésű. A biztonság és a minőség mellett a gyártó külön hangsúlyt fektet a termékek külső megjelenésére is. A rendkívül esztétikus kivitelnek köszönhetően szinte minden környezetben megállják a helyüket. Minden termék megfelel az európai szabványoknak.

A cilinderzárak fogazott és pontfúrt kulccsal, kódkártyás kivitelben is megvásárolhatóak, az egyszerű, hagyományos kiviteltől a kiemelt biztonságú, 4-6 csapos, törés-, letapogatás- és fúrásvédelemmel megerősített változatokig. Lehetőség van azonos kulccsal működtethető zárrendszerek kialakítására is. Kínálatunkban a hagyományos, ráfordító nyelves bevéső zárakon kívül a magasabb biztonsági fokozatú billenőnyelves, tolócsapos és forgócsapos kivitelű zárak is megtalálhatóak. Egyes típusok a különleges kialakítású, keresztkulcsos változatban is rendelkezésre állnak. A kiegészítőként felszerelhető, esztétikus ajtókilincsek és biztonsági zártakaró pajzsok teszik egésszé, befejezetté a különböző zárak használhatóságát. A biztonsági gombos, ráfordító zárak ideális kiegészítői a bevéső záraknak. Segítségükkel magasabb biztonsági szint érhető el, illetve otthon tartózkodás esetén kulcs használata nélkül is bezárhatjuk, reteszelhetjük az ajtót. A különböző méretű, öntöttvas és biztonsági acél lakatok segítségével biztonságosan lelakatolhat például kaput, vízóraaknát, tároló helyiséget, biztonsági rácsot vagy akár bőröndöt is. A műanyag burkolattal ellátott típusok akár szélsőséges körülmények között is megbízhatóan működnek. Mindegyik lakathoz 3 kulcs alaptartozék. Bármely zárhoz elérhető a megfelelő nyerskulcs, melyekre az eredeti kulcsok másolhatóak.

A mechanikus védelem mellé, annak kiegészítőjeként használhatóak a KALE elektronikus és elektromechanikus elven működő termékei. Az egyszerű felépítésű, vezeték nélküli riasztó 8 érzékelő fogadására alkalmas és távkapcsolóval élesíthető, hatástalanítható. Kiválóan alkalmas nyílászárók védelmére, helyi riasztásra. Az elektromechanikus rátétzár a mechanikus működés mellett közelítő kártyás nyitásra is alkalmazható, megkönnyítve a bejutást és biztosítva a kulcsnélküli használatot.

Minden KALE termékre 5 év teljes körű garanciát vállalunk!

Ha e-mailt szeretne kapni Akciókról, Újdonságokról, küldje el e-mail címét:
Fenti célból hozzájárulok e-mail címem kezeléséhez. Tájékoztató...